Message here Uitloggen
Menu

ABB Busboard materialen

Enkele jaren geleden is ABB op de markt gekomen met een nieuw montagesysteem voor groepenkasten, het Busboard systeem.

Weergave
Weergave

Wat is het ABB Busboard

Het unieke busboard is gemaakt voor het Hafonorm-kastenprogramma. De Hafonorm is speciaal ontwikkeld om de installatie van een groepenkast zo eenvoudig mogelijk te maken.

Het gemak van het Busboard systeem wordt vooral duidelijk bij de installatie van componenten. Zo zijn alle flexomaten en comfomaten uitgerust met schroefloze contacten. Het enige wat je moet doen is de draad steken om hem aan te sluiten. Daardoor is het makkelijk om de kast uit te bereiden.

Hafonorm groepenkast

Hafonorm groepenkasten zijn snel te installeren, snel staat in het geval van ABB voor slim, netjes, eenvoudig en logisch. Hieronder worden deze woorden verder uitgelegd.

  •       Slim: Dankzij het unieke Busboard is modulaire opbouw mogelijk
  •       Netjes: Door een duidelijk indeling, met de aardlekschakelaars onderin en daarboven de automaten, heb je een overzichtelijke kast
  •       Eenvoudig: De schroefloze automaten, stapelbare zadelklemmen en steekbare aardrail zorgen voor een eenvoudige installatie
  •       Logisch: Installatiegemak is belangrijk, maar het belangrijkste is het eindresultaat. Dat is een kast met een doordachte verdeling van de componenten. Dit is door de Hafonorm eenvoudig te realiseren. Binnen enkele minuten verwissel je bijvoorbeeld de hoofdschakelaar van plaats, mocht dit logisch zijn

 

Waarvoor is het Busboard ontworpen?

Naast de bovengenoemde installatie gemakken heeft ABB nog een andere reden voor het Busboard systeem. Een veelgestelde vraag was: Waarom zou ik een installatiekast bestellen, als ik pas later het binnenwerk aansluit? Een logische vraag en daarom zijn de onderbak en onderinvoer los verkrijgbaar. Dat scheelt geld en risico.

 

Waarom Elektramat?

Wanneer je bij Elektramat je Busboard materialen bestelt, ben je verzekerd van:

  •       Levering binnen 24 uur
  •       De laagste prijs
  •       Onafhankelijk advies
  •       2 jaar garantie

Heb je nog vragen over ABB Busboard materialen? Of een andere vraag? Je kan ons telefonisch bereiken op 088 - 51 11 600 of een mail sturen naar [email protected]. Je kan je vraag ook stellen in het chatvenster rechtsonder in het scherm.