• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Filter producten
Op prijs:
€ 0,00 € 3,00
Op levertijd:

Filter opnieuw instellen

Flexibele buis met draad

De flexibele buis met draad is een product wat u kosten en moeite bespaart. Het monteren van een buizen en trekken van draden kan een tijdrovende klus zijn, met name als deze op lastige bereikbare plekken gemonteerd moeten worden. Door te kiezen voor een voorbedrade flexibele buis kiest u voor snelheid en gemak. Hieronder zijn alle beschikbare varianten weergegeven, onder ander met luidsprekerkabel, VD draad, UTP kabel, telefoonkabel en meer.

Flex buis bij Elektramat:
  • KEMA-KEUR
  • Laagste prijsgarantie
  • Kosteloos op maat geknipt
  • Advies op maat
40 producten
1 - 40 van 40
1 - 40 van 40

Van VD draad tot coax kabel

De flexibele buis met draad is verkrijgbaar met diverse varianten draad en kabel. Van UTP kabel en coax kabel tot VD draad. Een hoop verschillende draden brengt een verschillend aantal buisdiameters met zich mee. De buisdiameter is afhankelijk van het type draad wat door de buis wordt getrokken en de bescherming die nodig is om de draden veilig te monteren. De voorbedrade buizen variëren van 16 mm tot en 25 mm buisdiameter.

Kabels trekken en wegwerken

Het grote voordeel van deze flexibele buizen is dat u geen draad en/of kabel meer hoeft te trekken. De buis is voorzien van een of meerdere draden en kan gebruikt worden voor diverse installaties. Doordat de buis al voorzien is van bijvoorbeeld luidsprekerkabel, hoeft u geen losse kabels meer te trekken

De flexibele buis is goed beschermd en de draden worden goed bij elkaar gehouden door de flexibele buis. Naast een groot gemak, is de flexibele buis met draad ook goed beveiligd. De buis is namelijk vlam vertragend en zelfdovend.

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren