• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie

CEE Form

Industriële CEE stekkers en CEE wcd's volgens de internationale norm IEC60309 die zijn opgesteld door een IEC technisch subcomité. Deze stekkers en wcd's worden in Europa vrij universeel gebruikt voor elektrische vermogen aansluitingen. De CEE form stekkers en wandcontactdozen zijn ook gangbaar in de andere delen van de wereld. Over het algemeen worden deze stekkers en wcd's toegepast op driefase toepassingen, maar er zijn ook andere uitvoeringen mogelijk.

CEE form stekkers en wcd's

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stroomsterkten van onder andere 16A, 32A, 63A en 125A. Daarnaast zijn ze in 3-, 4- of 5-polige uitvoering verkrijgbaar en zijn de CEE form stekkers en wcd's onder te verdelen in de beschermingsklasses IP44 en IP67. Het verbinden van verschillende stekkertypes wordt tegengegaan door het toepassen van verschillende diameters en andere hoek van de contacten.

CEE stekker CEE stekker CEE wcd CEE wcd

CEE form assortiment

Elektramat biedt u een assortiment met merken als Jaeger Direkt en Hateha, deze beide merken zijn te vinden in deze categorie. Mocht u op zoek zijn naar een ander CEE form product dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, zodat wij u kunnen ondersteunen in uw zoektocht naar de juiste producten. Elektramat kiest ervoor om alleen topkwaliteit producten aan te bieden tegen laagste prijs. Maakt u zelf de keuze welk merk het beste bij uw wensen past en bestel gemakkelijk en veilig bij Elektramat.nl.

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren