• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie

Aardlekautomaat groepenkast

U heeft zojuist gekozen voor de groepenkast met aardlekautomaat. Op deze pagina dient u het gewenste merk te selecteren. U heeft de keuze uit de merken EMAT, Eaton, Hager en ETI. Daarnaast kunt u ook IP55 groepenkasten met aardlekautomaten selecteren, klik hiervoor op de button IP55 EMAT. Heeft u een keuze voor een merk kunnen maken? Klik dan op de button om naar de volgende stap te gaan en de gewenste fasen (1 fase of 3 fase) te selecteren.

 

Aardlekautomaat groepenkast

Maak uw keuze

EMAT
Eaton
ETI
Hager
IP55 EMAT

 

Heeft u een basis groepenkast met aardlekautomaten nodig? Klik hieronder voor de basis groepenkasten.

 

Een groepenkast is te bestellen met installatieautomaten (ook wel installatiegroepen of groepen genoemd), aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar. Wij bieden u hier echter ook de mogelijkheid om een groepenkast te bestellen met aardlekautomaten en een hoofdschakelaar.

Functie aardlekautomaat in een groepenkast

Het voordeel van een groepenkast met aardlekautomaten is dat u enkel aardlekautomaten in de groepenkast heeft en op iedere aardlekautomaat afzonderlijk apparaten van elkaar kan aansluiten. U bent in dit geval niet verplicht om uw groepenkast te voorzien van aardlekschakelaars. De aardlekautomaten hebben namelijk de functie van een aardlekschakelaar en installatieautomaat. Klik hier om meer te lezen over de aardlekautomaat. Stel uw A-merk aardlekautomaat groepenkast samen

Wij bieden u diverse merken aan in de categorie groepenkast met aardlekautomaat. Wij bieden u groepenkasten met de volgende A-merken aardlekautomaten: EMAT, Eaton, Hager en ETI. U kunt vervolgens zelf de keuze maken uit het aantal fasen en de afmetingen van de groepenkast. Alle groepenkasten worden standaard geleverd zonder onderinvoer! Klik hier om de onderinvoer te bestellen

U kunt kiezen om de aardlekautomaat basis groepenkasten te kiezen. Deze groepenkasten zijn al voor u voorzien van de benodigde groepenkast componenten. U kunt er echter ook voor kiezen om de groepenkast met aardlekautomaten zelf verder samen te stellen met bijvoorbeeld een beltrafo, stopcontact en/of een fornuisgroep.

Nieuw bij Elektramat?

Maak eenvoudig uw eigen account aan!

Registreren

  Inloggen 

Winkelwagen

Registreren

Inloggen

Elektramat.nl

Wethouder Beversstr. 189
7543BK  Enschede
Nederland

Openingstijden:
ma - do 07:00 - 21:00 uur
vr 07:00 - 17:00 uur
za 08:30 - 12:30 uur

Telefoon: 053 711 36 74
Fax: 084 737 26 73
Whatsapp: 06 32 27 14 27
info@elektramat.nl

Webshop Keurmerk