Message here Uitloggen
Menu

Busch-Jaeger Carat

Busch-Jaeger carat is een hoogwaardig schakelmateriaal gekenmerkt door rechte lijnen en authentieke materialen. Het schakelmateriaal kan zowel binnens- als buitenshuis worden toegepast en zal in geen enkel interieur misstaan. Naast een uniek design biedt de carat serie ook een groot aantal luxe functionaliteiten.

Selecteer een categorie.

De voordelen van Elektramat

  • delivery-truck
    Binnen 24 uur Thuis of op de bouwplaats
  • box
    Gratis bezorging Vanaf €100,-
  • prijsgarantie
    Laagste prijsgarantie Altijd de goedkoopste

Kenmerken van Busch Jaeger carat

De Busch-Jaeger carat serie heeft een groot aantal toepassingsmogelijkheden. Zo zijn alle afdekramen zowel horizontaal als verticaal te monteren. Het maakt dus niet uit of je een 1-voudig afdekraam monteert of een 4-voudig afdekraam. Alle producten uit de range hebben een strak design met daarbij alle moderne functionaliteiten. De gehele lijn bestaat uit drie kleuren, in onderstaande afbeeldingen zie je voorbeelden van met de daarbij behorende RAL-nummers.
Busch-Jaeger-Carat

carat-kleuren

Busch Jaeger carat uitgelicht: USB-contactdoos met randaarde

Deze geaarde contactdoos maakt het opladen van een telefoon, tablet of andere elektronische apparaten een aanzienlijk eenvoudiger. Door de aanwezigheid van een USB-ingang kun je minimaal twee elektronische apparaten op dezelfde plek opladen. Naast functionaliteit en design bieden de producten uit deze serie ook extra veiligheid door middel van een hogere aanraakbeveiliging. Het stroomverbruik van de wandcontactdoos is ook erg zuinig, op het moment dat er geen apparaten worden opgeladen is het stroomverbruik vrijwel nihil. Bij verouderd schakelmateriaal is dit lang niet altijd het geval.


Kom je er niet uit of heb je een aantal vragen? Neem contact met ons op voor een gericht advies. Bel 088 - 51 11 600 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze medewerkers helpen je graag.