• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Schakelmateriaal

Kenmerken van Busch Jaeger carat

De Busch-Jaeger carat serie heeft een groot aantal toepassingsmogelijkheden. Zo zijn alle afdekramen zowel horizontaal als verticaal te monteren. Het maakt dus niet uit of je een 1-voudig afdekraam monteert of een 4-voudig afdekraam. Alle producten uit de range hebben een strak design met daarbij alle moderne functionaliteiten. De gehele lijn bestaat uit drie kleuren, in onderstaande afbeeldingen zie je voorbeelden van met de daarbij behorende RAL-nummers.
Busch-Jaeger-Carat

carat-kleuren

Busch Jaeger carat uitgelicht: USB-contactdoos met randaarde

Deze geaarde contactdoos maakt het opladen van een telefoon, tablet of andere elektronische apparaten een aanzienlijk eenvoudiger. Door de aanwezigheid van een USB-ingang kun je minimaal twee elektronische apparaten op dezelfde plek opladen. Naast functionaliteit en design bieden de producten uit deze serie ook extra veiligheid door middel van een hogere aanraakbeveiliging. Het stroomverbruik van de wandcontactdoos is ook erg zuinig, op het moment dat er geen apparaten worden opgeladen is het stroomverbruik vrijwel nihil. Bij verouderd schakelmateriaal is dit lang niet altijd het geval.


Kom je er niet uit of heb je een aantal vragen? Neem contact met ons op voor een gericht advies. Bel 053 711 36 74 of stuur een e-mail naar info@elektramat.nl. Onze medewerkers helpen je graag.

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren