• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie

Groepenkast componenten van diverse merken voor de laagste prijs!

De componenten zijn de groepenkast onderdelen, ook wel meterkast onderdelen genoemd. Er zijn diverse meterkast componenten beschikbaar voor uw huidige en/of uw nieuwe groepenkast. De groepenkast onderdelen zijn er in diverse varianten.

Zoals hieronder weergegeven kunt u bij Elektramat terecht wanneer u op zoek bent naar een aardlekautomaat, magneetschakelaar, installatieautomaat, overspanningsbeveiliging of kWh meter. De groepenkast componenten zijn er van diverse merken en allen voorzien van het KEMA-keur en van hoogwaardige kwaliteit.

EMAT componenten EMAT componenten Aardlekautomaten Aardlekautomaten Eaton Holec componenten Eaton Holec componenten AEG componenten AEG componenten ABB-HAF componenten ABB-HAF componenten Attema componenten Attema componenten Hager componenten Hager componenten Industriële groepen Industriële groepen KWh meters KWh meters Magneetschakelaars Magneetschakelaars Overspanningsbeveiliging Overspanningsbeveiliging Overige groepenkast materialen Overige groepenkast materialen Tijdklokken en vertragers Tijdklokken en vertragers Thermische beveiliging Thermische beveiliging Zekering Zekering Schneider componenten Schneider componenten Rijgklemmen

Meterkast onderdelen direct online bestellen

De groepenkast onderdelen zijn zowel los te bestellen voor de uitbreiding van uw groepenkast, maar ook voor een nieuw te bestellen groepenkast! Indien u meterkast onderdelen of een gewenste type meterkast componenten niet kunt vinden, dan kunt u het betreffende product zoeken in de webwinkel, door te zoeken op product- en/of typenummer. 

Voordat u een nieuw onderdeel voor uw groepenkast gaat bestellen, maakt u hieronder de keuze uit de zojuist genoemde groepenkast componenten. De groepenkast onderdelen kunt u in diverse varianten bestellen en allen voor een scherpe prijs!

Wilt u weten welke componenten geschikt zijn voor uw situatie, welke meterkast onderdelen uw kast compleet maken of welk type groepenkast componenten geschikt is als onderdeel van uw groepenkast? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van Elektramat!

Nieuw bij Elektramat?

Maak eenvoudig uw eigen account aan!

Registreren

Inloggen

Winkelwagen

Elektramat.nl

Wethouder Beversstr. 189
7543BK  Enschede
Nederland

Openingstijden:
ma - do 07:00 - 21:00 uur
vr 07:00 - 17:00 uur
za 08:30 - 12:30 uur

Telefoon: 053 711 36 74
Whatsapp: 06 32 27 14 27
info@elektramat.nl

Webshop Keurmerk