Message here Uitloggen
Menu

EMAT schakelmateriaal

Op zoek naar EMAT schakelmateriaal? Dan vind je hieronder de gewenste artikelen. De bedieningswippen en afdekramen zijn beschikbaar in verschillende varianten. Schakelmateriaal van EMAT is geschikt voor kantoor en woning. Het merk levert ook opbouw en waterdicht schakelmateriaal.

EMAT schakelmateriaal is stijlvol en zeer scherp geprijsd. Weet jij niet welk schakelmateriaal je nodig hebt? Neem contact met ons op en wij helpen jou bij het samenstellen van de materialen die jij nodig hebt.

De voordelen van Elektramat

 • delivery-truck
  Binnen 24 uur Thuis of op de bouwplaats
 • box
  Gratis bezorging Vanaf €100,-
 • prijsgarantie
  Laagste prijsgarantie Altijd de goedkoopste

Wat is EMAT?

EMAT is een producent van groepenkasten en toebehoren die sinds 1990 actief is op de Europese markt. Door de jarenlange ervaring op het gebied van groepenkasten weet EMAT precies wat de bijzonderheden in de branche zijn. Technologische ontwikkeling en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers van EMAT. Door middel van een lange garantietermijn die zij aanbieden laat het merk zien dat het achter de kwaliteit van de producten staat.

Logo EMAT

Kenmerken van EMAT schakelmateriaal

 •          Duurzaam materiaal
 •          Ongeëvenaarde prijs/kwaliteit verhouding
 •          Tijdloos design

 

Verschillende series EMAT schakelmateriaal

EMAT heeft verschillende soorten schakelmateriaal voor elke situatie. Hieronder staan de eigenschappen van het EMAT schakelmateriaal.

EMAT crème
:
Kenmerken: Ingetogen design en in elke ruimte toepasbaar
Kleur: Crème
Montage: Inbouw
Materiaal: Duurzaam plastic
Dit schakelprogramma is beschikbaar met een 1- tot 5-voudig afdekraam.

EMAT opbouw:
Kenmerken: -
Kleur: Wit
Montage: Opbouw
Materiaal: Duurzaam plastic


Staat het EMAT schakelmateriaal dat je zoekt er niet bij? Aarzel niet en neem contact met ons op via nummer 088 - 51 11 600 of stuur een mail naar [email protected]