Message here Uitloggen
Menu

Gira E2 afdekramen

Het is erg belangrijk dat schakelmateriaal goed afgewerkt is. Door middel van een mooi afdekraam maak je jouw stijl helemaal af. Met een Gira E2 afdekraam heb je super veel keuze. Voor elk interieur kun je wel de juiste kleur vinden. Kies je voor Gira E2 mat zwart, dan haal je één van de nieuwste kleuren in huis!

De voordelen van Elektramat

  • delivery-truck
    Binnen 24 uur Thuis of op de bouwplaats
  • box
    Gratis bezorging Vanaf €100,-
  • prijsgarantie
    Laagste prijsgarantie Altijd de goedkoopste

Hoe gebruik ik een Gira E2 afdekraam?

Met een afdekraam kun je schakelmateriaal, zoals stopcontacten en dimmers, afdekken. Hierdoor ziet het geheel er een stuk mooier uit. Maar een Gira E2 afdekraam gebruik je niet alleen omdat het mooi staat. Het is ook een stuk veiliger. Hierdoor verdwijnen de gleuven in de muur waar de elektriciteitsdraden in liggen. Een Gira E2 afdekraam is te combineren met het schakelmateriaal uit de systeem 55 serie van Gira.

Een Gira E2 afdekraam wordt door Gira zelf omschreven als een puur design en het wordt gemaakt van duurzame materialen. Het materiaal wat gebruikt wordt is thermoplast. In het geval van een Gira E2 afdekraam is het UV-bestendig en breukvast. Zo kun jij jaren genieten van jouw prachtige schakelmateriaal. 

Haal de nieuwste kleur in huis met Gira E2 mat zwart

Volg jij graag de nieuwste trends? Dan moet jij voor deze kleur gaan! Gira E2 mat zwart is één van de nieuwste kleuren voor een Gira E2 afdekraam. Een Gira afdekraam zwart creëert een verrassend gevoel en heeft een aansprekend uiterlijk. Gira etaleert Gira E2 mat zwart zelf als “ideaal in luxe interieurs”. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om privé of zakelijk. Naast Gira E2 mat zwart kun je ook een Gira E2 afdekraam kopen in de volgende kleuren:

Met een Gira E2 afdekraam is vlakke montage mogelijk

Met het schakelaarprogramma E2 creëert Gira een extra vormgevingselement. Met een Gira E2 afdekraam is namelijk vlakke montage mogelijk. Dit houdt in dat je het schakelmateriaal met slechts 3,4 millimeter echt vlak op de muur kunt monteren. Hiervoor kun je speciale accessoires aanschaffen, namelijk passende apparaat- en inbouw-apparaatdozen. Vervolgens kies je er een afdekraam voor, welke geschikt is voor vlakke montage. Neem bijvoorbeeld dit enkelvoudige Gira afdekraam zwart.

Dit gira afdekraam is vlak gemonteerd

Gira E2 afdekraam eenvoudig en snel verwisselen

Je kunt super eenvoudig een nieuwe uitstraling creëren bij jouw schakelmateriaal. Veel afdekramen van Gira zijn onderling compatibel. Het gaat om de volgende series: systeem 55, E2, E3, Event en Esprit. Je verwijdert eenvoudig het afdekraam en plaatst er vervolgens een ander afdekraam op. De basiselementen kun je gewoon hergebruiken.

Ben je geïnteresseerd in een Gira afdekraam zwart of heb je vragen over deze serie schakelmateriaal? Onze klantenservice staat graag voor je klaar. Met de kennis die zij in huis hebben kunnen zij je voorzien van een passend advies. Ze zijn telefonisch bereikbaar op 088 - 51 11 600 of per mail op [email protected]. Je kunt er ook voor kiezen om een chat te starten. Hiervoor klik je op het chat icoontje rechts onderin je beeldscherm.