• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie

Garantie en retouren

Afkoelingsperiode 
U heeft een afkoelingsperiode (zichttermijn) van 30 dagen (20 werkdagen) om zonder opgaaf van redenen het artikel te retourneren. Het artikel kan in geretourneerd worden indien het ongebruikt en onbeschadigd is.

Garantietermijn 
Op alle door ons geleverde producten geven wij standaard 12 (twaalf) maanden garantie en op EMAT groepenkast componenten en groepenkasten geven wij 120 maanden garantie. De producten die wij verkopen hebben in de meeste gevallen een langere fabrieksgarantie van 1 jaar. Gaat uw product binnen de fabrieksgarantietermijn kapot, dan kunt u bij ons de garantie claimen. Wij zullen dan de volledige garantieafhandeling voor u uit handen nemen.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retour procedure
Voldoet het de door u gekochte artikel niet aan uw wensen of bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u de gekochte goederen retourneren.

Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • Binnen 30 dagen nadat de goederen in uw bezit zijn; 
  • Als de goederen compleet, ongebruikt en onbeschadigd zijn; 

Retour zonder extra vervoer en verwacht je de bezorger nog bij je aan de deur? Als je ervoor zorgt dat het pakket goed verpakt is en voorzien van een retourlabel (deze vind je in de bijlage). Dan kun je het pakket meegeven aan de PostNL bezorger. Zo besparen wij gezamenlijk een extra rit naar het postkantoor. De insteek is dat een pakje dat teruggaat met een bezorger die toch al bij je komt. Elektramat staat voor duurzaamheid en denkt graag met je mee, zodat we hiermee tijd en kosten besparen.


Gelieve in onderstaand formulier uw gegevens invullen. Tevens aangeven welk artikel(len), hoeveelheid en de reden waarom u gaat retourneren. Vervolgens ontvangt u van ons een retournummer, welke u dient te vermelden op de retourzending. Binnen Nederland kunt u kosteloos uw artikel(en) retourneren.


Zonder vermelding van het retournummer kan uw retourzending vertraging oplopen.
Het bedrag van de retour gezonden goederen zal binnen 14 dagen worden teruggestort.

 

Retourformulier

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren