Message here Uitloggen
Menu

Busch-Jaeger Impuls

Busch-Jaeger Impuls schakelmateriaal bestel je eenvoudig online bij Elektramat. De gehele lijn in beschikbaar in zeven uiteenlopende kleuren, van ivoorwit tot de kleur braam. Binnen deze lijn wordt gebruik gemaakt van unieke sokkels vanwege een afwijkende bevestigingsmethode. Deze vind je, naast de geschikte afdekramen in alle kleuren, ook op deze pagina.

Klik hier voor de producten.

De voordelen van Elektramat

  • delivery-truck
    Binnen 24 uur Thuis of op de bouwplaats
  • box
    Gratis bezorging Vanaf €100,-
  • prijsgarantie
    Laagste prijsgarantie Altijd de goedkoopste

Kenmerken

De producten uit de Impuls serie zijn altijd duidelijk zichtbaar, zelfs in uitgeschakelde toestand is de bedieningswip gematigd verlicht met led. De led verlichting, aanwezig in het schakelmateriaal, geeft het een uniek karakter. Overdag is dit effect nauwelijks zichtbaar, maar ’s nachts kan dit het oriënteren vereenvoudigen. De Busch-Jaeger Impuls heeft een bijna maximaal bedieningscomfort, een lichte druk is genoeg om een schakeling te activeren. De gehele productlijn is modulair opgebouwd, alle onderdelen zijn dus uitwisselbaar met uitzondering van de schakelaars.

Kleurenoverzicht

kleuren-impuls

Uitgelicht: WLAN-accespoint inbouw

Het WLAN-accespoint inbouw is een handige toevoeging voor iedere woon- of werkomgeving. Het komt wel eens voor dat een router niet het gehele gebouw voorziet van een stabiele Wi-Fi-verbinding. De Impuls WLAN-accespoint fungeert als draadloos toegangspunt en zendt een Wi-Fi signaal uit waarmee je je laptop, tablet of mobiel mee kunt verbinden. Door dit schakelmateriaal strategisch in het pand te plaatsen, kun je het Wi-Fi-signaal van de router eenvoudig versterken, zodat het gehele pand een stabiele verbinding heeft. Je hoeft dus geen extra router of een extern accespoint aan te schaffen. Naast de functionele voordelen is het stijlvolle design ook een toevoeging voor vrijwel ieder interieur.

impuls-voorbeelden


 Vragen over producten uit deze serie? Wij beantwoorden ze graag. Je kunt ons bereiken via de live chat, telefonisch via 088 - 51 11 600 of door te mailen naar [email protected].