• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Schakelmateriaal

Berker schakelmateriaal

Berker schakelmateriaal is schakelmateriaal voor diverse situaties. Het schakelmateriaal is te bestellen in de varianten inbouw en opbouw en tevens zijn er diverse basismaterialen beschikbaar. De inbouw onderdelen van Berker zijn beschikbaar in het wit, maar ook in een crèmekleurige variant.

U kunt de kleur kiezen die uzelf wenst. Voor elke ruimte is een geschikt product beschikbaar in de gewenste kleur. Richt uw ruimtes in met de schakelmaterialen die u wenst. Maak allereest hieronder een keuze uit de beschikbare stijlen.

Berker S.1 creme Berker S.1 creme Berker S.1 wit Berker S.1 wit Berker basismaterialen Berker basismaterialen Berker  opbouw Berker opbouw Berker R.1 polarwit Berker R.1 polarwit Berker R.1 zwart Berker R.1 zwart Berker S.1 aluminium Berker S.1 aluminium

Wat is Berker?

Berker is een rangenaam voor schakelmateriaal van Hager. Berker schakelmateriaal bestaat uit een divers aanbod van standaard en luxe series. Hager is een grote speler in de elektrotechnische installatiebranche en voert bekende merken als Tehalit, Weber, Electraplan solutions en Berker. De Hager group heeft inmiddels een personeelsbestand van circa 12.000 medewerkers en is actief in 129 landen.

Logo van Berker schakelmateriaal

Geschikte materialen voor o.a. thuis en op kantoor

Het schakelmateriaal van Berker is snel en online te bestellen bij Elektramat.nl. De schakelmaterialen zijn stijlvol en beschikken over een strak design. Voor uw woonkamer thuis en/of op het kantoor, het Berker schakelmateriaal is voor uw binnenruimte geschikt.

Voordat u het schakelmateriaal van Berker kunt bestellen, dient u hieronder allereest de keuze te maken uit de schakelmaterialen crème, wit, opbouw of basismaterialen. Mocht u willen weten welke basismaterialen bij de aangeboden witte of crèmekleurige schakelmaterialen behoren? Leg het gerust voor aan een van onze medewerkers.

De Berker Serie 1930

De Berker Serie 1930 is een echte klassieker op het gebied van interieurinrichting. Het ronde programma van Berker is al jaren een begrip. Zoals de naam doet vermoeden gaat de 1930 Serie terug naar de jaren dertig. Tegenwoordig staat de Serie 1930 voor ingetogen en elegant schakelen. Er is zelfs een variant met Rosenthal porselein beschikbaar.

Kenmerken van Berker schakelmateriaal

  • Hoge slagvastheid
  • Lange levensduur
  • Zeer uitgebreide range schakelmateriaal
  • Hoogwaardige functionaliteit

 

Verschillende series Berker by Hager

Berker heeft een uitgebreid assortiment van schakelmateriaal voor elke situatie. Hieronder staan de eigenschappen van het Berker schakelmateriaal.

Berker S.1 wit
Kenmerken: Luxe en tijdloze uitstraling en te combineren met B.3 en B.7
Kleur: Wit en crème
Montage: Inbouw
Materiaal: Thermoplast
Dit schakelprogramma is beschikbaar met een 1- tot 5-voudig afdekraam.

Berker opbouw
Kenmerken: Luxe en tijdloze uitstraling en te combineren met B.3 en B.7
Kleur: Wit en crème
Montage: Opbouw
Materiaal: Kunststof
Dit schakelprogramma is beschikbaar met een 1- tot 5-voudig afdekraam.

Berker R.1
Kenmerken: Afgeronde contouren en ronde centraal delen.
Kleur: Wit
Montage: Inbouw
Materiaal: Kunststof
Dit schakelprogramma is beschikbaar met een 1- tot 3-voudig afdekraam.

Berker S.1 aluminium
Kenmerken: Strak design en te combineren met verschillende series
Kleur: Aluminium
Montage: Inbouw
Materiaal: Kunststof
Dit schakelprogramma is beschikbaar met een 1- tot 5-voudig afdekraam.

Staat het Berker schakelmateriaal dat u zoekt hier niet bij? Of heeft u een andere vraag over Hager Berker schakelmateriaal? Neem dan gerust contact met ons op via nummer 053 – 711 36 74 of stuur een mail naar Info@elektramat.nl 

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren