• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Filter producten
Op merk:
Op prijs:
€ 5,00 € 39,00
Op levertijd:

Filter opnieuw instellen

Installatieautomaat 1- en 2-polig

Een industriële groep wordt ook wel een “groep” of installatieautomaat genoemd. In onderstaand overzicht vindt u diverse installatieautomaten van het merk EMAT. De EMAT installatieautomaat is een gecertificeerd en KEMA gekeurde installatieautomaat.

De twee modules brede installatieautomaat is zeer geschikt om uw groepenkast mee te voorzien en/of uw groepenkast uit te breiden. De installatieautomaat 16A houdt in dat het een 16 ampère installatieautomaat is. Tevens vindt u de EMAT installatieautomaat in uitvoeringen van 20A, 25A en 32A. Alle installatieautomaten zijn verkrijgbaar in een B-karakteristiek of een C-karakteristiek.

40 producten
1 - 40 van 40
1 - 40 van 40

Installatieautomaat 16A online beschikbaar!

Opzoek naar een ander merk installatieautomaat? Klik nu hier voor het totale assortiment installatieautomaten van Elektramat! Naast de hieronder weergegeven industriële groepen van EMAT biedt Elektramat u een module installatieautomaten, maar ook andere groepenkast componenten en tevens meerdere merken!

Voor elke nieuwe en/of bestaande groepenkast is er dan ook de mogelijkheid om de groepenkast uit te bereiden en te voorzien gewenste installatieautomaten! Klik hier om aansluitmaterialen te bestellen voor uw industriële groepen!

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren