Message here Uitloggen
Menu
  • Home chevron
  • Nieuws & Updates

Nieuws en updates

Coronavirus | Update en maatregelen 29-04-2020

Ook wij volgen het nieuws over het coronavirus (COVID-19) op de voet. We hebben daarom intern al vele maatregelen getroffen om de verspreiding van dit virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Het is belangrijk dat iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid neemt.

Hieronder in het kort een update:

Openingstijden
Onze winkel is, tot nader order, van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 t/m 17.00 uur en op zaterdag van 08.30 t/m 12.30 uur. Dit betreft alleen het afhalen van de bestelling. Wij zijn wel van 07.00 t/m 21.00 uur via de gebruikelijke kanalen bereikbaar om je van advies te voorzien en vragen over je bestelling en offerte te beantwoorden.

Afspraken op locatie
Om veiligheidsredenen ontvangen wij geen bezoek en zullen de gemaakte afspraken telefonisch plaatsvinden of uitgesteld worden tot een ander moment. Op deze manier beschermen wij onze medewerkers en relaties.

Thuiswerken
Om zoveel mogelijk risico’s te vermijden, werken onze medewerkers grotendeels vanuit huis.

Winkel alleen geopend voor het afhalen van bestellingen
Kom je naar de winkel om jouw bestelling af te halen? Voorkom dan zoveel mogelijk contact:
- Betaal je toch contant? Leg dit dan op de balie neer en pak zelf je wisselgeld van de balie.
- Houd zoveel als kan afstand (als richtlijn ongeveer 1,5 meter)

Levertijden PostNL
Door de algemene toename van online bestellingen, neemt ook het aantal pakketten wat PostNL dagelijks bezorgt enorm toe. Hierdoor kan het voorkomen dat je pakket later bezorgd wordt dan je gewend bent. Voor meer informatie hierover verwijzen we je door naar: https://www.postnl.nl/klantenservice/coronavirus/informatie

Wij hopen natuurlijk dat de maatregelen van de overheid snel hun vruchten afwerpen en we je weer van dienst kunnen zijn zoals je dat van ons gewend bent. Wij hopen op je begrip!

Wij streven naar 100% klanttevredenheid en doen er alles aan om je bestelling zo snel als mogelijk te verwerken. Heb je vragen, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wanneer er meer en/of andere maatregelen getroffen worden, zal dat op deze pagina gecommuniceerd worden.

Adressen
bezoekadres Bezoekadres

Het Poolman 15
7545LX Enschede
Nederland

postadres Postadres

Het Poolman 15
7545LX Enschede
Nederland

Openingstijden
Maandag 07:00-21:00
Dinsdag 07:00-21:00
Woensdag 07:00-21:00
Donderdag 07:00-21:00
Vrijdag 07:00-17:00
Zaterdag 08:30-12:30

 

U kunt gebruik maken van onderstaand contact formulier en we zullen z.s.m. contact met u opnemen.