Lege groepenkasten

Ben je op zoek naar een lege groepenkast waar nog geen componenten in geplaatst zijn? Elektramat heeft een breed aanbod lege groepenkasten van alle topmerken. Het is mogelijk om verschillende groepenkast componenten in de kast te plaatsen. We zullen deze kast vervolgens kosteloos assembleren en opsturen.


Lege groepenkast kopen?

Of je nu een Hager lege groepenkast of een lege groepenkast van ABB zoekt, bij Elektramat vind je gegarandeerd wat je zoekt. Kun je het gewenste product niet vinden? Neem dan contact op met één van onze medewerkers, vaak hebben we een passend alternatief op voorraad.

Naast eerder genoemde voordelen profiteer je bij Elektramat profiteer je ook van: 

  • Altijd scherp geprijsd
  • Advies op maat
  • Breed assortiment & ruime voorraad
  • Lege groepenkasten zijn voorzien van KEMA-keur
  • Kosteloze assemblage

Groepenkast leeg online bestellen

Het is belangrijk om alvorens een duidelijk beeld te hebben hoe je de groepenkast gaat toepassen. Wordt de kast gebruikt voor een 1 fase, 3 fase of 1/3 fase aansluiting? Hoeveel componenten komen er in de kast? Voor advies over dit soort vragen of de indeling van de groepenkast kun je contact opnemen met een van onze medewerkers.

Heb je vragen over een lege groepenkast of andere aanverwante producten? Stel je vraag in de chat rechtsonder in je scherm voor een direct antwoord. Je kunt ook bellen naar 088 - 51 11 600 of e-mailen naar [email protected].