Gietmofpakket

Ben je op zoek naar een gietmofpakket, dus een kabelmof met giethars er al bij? Dan vind je hier een ruim assortiment met deze producten. het is super makkelijk, want je hoeft niet meer na te denken of je alles wel hebt. Je besteld gewoon een compleet pakket. In ons assortiment vind je voor elke klus het juiste product. Onze producten worden aangeboden voor een scherpe prijs en bestellingen vanaf € 100,- worden gratis verzonden. Lees alles over het gietmofpakket in dit artikel: Buiten elektra aansluiten.

Pagina
Cellpack aftakmof 4 mm (133841)
Artikelnr: 401170666
Cellpack aftakmof 4 mm (133841)
Levertijd 1 werkdag
Pagina

Hoe gebruik ik een gietmofpakket?

Deze mallen om een kabelverbinding te maken worden gevuld met een speciaal soort giethars. Maar hoe gaat dit precies in zijn werking?

  • Leg de mal op de juiste plek
  • Plaats de kabels in de mal en verbind de aders met elkaar. De kabels moet hiervoor gestript zijn.
  • Trek handschoenen aan voordat je de hars gaat gebruiken. Behandel de hars zoals dit staat omschreven op de verpakking.
  • Om de hars beter te laten hechten is het van belang dat de kabels ontvet en licht opgeschuurd zijn.
  • Giet de hars voorzichtig in de mal totdat deze volledig gevuld is.
  • Laat de hars uitharden. Dit zal normaal gesproken 30 tot 60 minuten duren.
  • Als de hars is uitgehard kun je de mal sluiten. 
  • Je kunt het gietmofpakket nu ingraven in de grond. Zorg dat deze goed bedekt is.

Let op dat je bij het opruwen van de kabels haaks op de kabel schuurt. Doe dit dus niet in de lengterichting. Daarnaast is het belangrijk dat er genoeg hars rondom de geleidende delen van de kabel komen te zitten. De hecht normaal gesproken niet zo goed aan de mal. Daarom moet je ervoor zorgen dat de kabelverbinding niet te dicht tegen de mal aan zit. 

Waarom kiezen voor een gietmofpakket?

Een gietmofpakket is een super handige en snelle oplossing voor het maken van een waterdichte kabelverbinding. In het gietmofpakket zitten alle spullen die je nodig hebt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je vergeten bent om iets te bestellen. In dit pakket zit dus een kabelmof met giethars en eventuele andere materialen die nodig zijn. Bij anderen materiale kun je denken aan handschoenen om je handen te beschermen tegen de giethars. Maar ook wartels kunnen tot het gietmofpakket behoren.

Attema gietmofpakket bestellen bij Elektramat

Ben je op zoek naar een gietmofpakket? Dit is een kabelmof met giethars erbij en alle overige benodigheden. Bestel je een gietmofpakket bij Elektramat dan je maak je direct gebruik van aantal voordelen. Een gietmofpakket wordt snel geleverd en plaats je een bestelling van € 100,-? Dan wordt deze ook nog een gratis geleverd. Elektramat beschikt daarnaast over een deskundige klantenservice en bied je altijd een scherpe prijs. 

In dit pakket wordt het volgende meegeleverd:

  • Kabeldoos
  • Handschoenen 
  • 2 componenten giethars
  • 3 wartels en contramoeren
  • Speciale kroonsteen voor flexibele aardlitzen

Kom je er toch niet helemaal uit of wil weten welk gietmofpakket het beste is in jouw situatie? Onze medewerkers helpen je hier graag bij. Je kunt contact met opnemen door te bellen naar 088 - 51 11 600 of een mail te sturen naar [email protected].