Katimex Kati-Blitz mini trekveersysteem glasvezel 15 meter Ø1.2mm (101715)

Het trekveersysteem Cablemax is speciaal ontwikkeld voor installaties in kantoren, warenhuizen en industriële gebouwen. Het unieke Polykat® glasvezelprofiel combineert de schuifsterkte van een roosterpaal met de flexibiliteit die in de dagelijkse praktijk nodig is. Er kan tot 80 m glasvezelprofiel worden opgeslagen in de aluminium kooi van de apparaten op de kleinste ruimtes. Een flexibele, speciaal gevormde geleidingskop die op de stang is geschroefd, glijdt langs alle kabels in de kabelgoot zonder vast te raken. Zelfs zwaar bezette vloersystemen kunnen eenvoudig worden doorgelaten. De universele schroefverbinding maakt het gebruik van dezelfde accessoires mogelijk als voor de Kati® Blitz. geleidingskoppen en kabelklemmen kunnen in variabele configuraties worden aangesloten.

De Cablemax heeft een stevig stalen buizenframe waarin de aluminium opbergmand voor het glasvezelprofiel is gehuisvest. Hier kan maximaal 80 m hengel worden opgeborgen, wat veel ruimte bespaart. Een licht verstelbare rem voorkomt dat het Polykat® glasvezelprofiel onder eigen spanning uit de mand rolt. Stangkoppen met M5-draad aan beide uiteinden van de stang maken het mogelijk om in beide richtingen te werken. geleidingskoppen en kabelklemmen kunnen eenvoudig en snel worden aangesloten.

Let op: de trekveer wordt geleverd zonder extra accessoires. Eventuele gewenste trekkousen en/of glijmiddel dienen dus los meebesteld te worden (M5)

Productinformatie:
  • Gewicht 6 kg
  • Lengte: 40 m
  • Stang-Ø: 4,5 mm
  • Breeksterkte staaf: 10,3 kN
  • Minimale buigradius: 100 mm
  • Geteste sterkte van de verbindingsstang/mof: 1,5 kN
131,57
159,20 Incl. BTW
Levertijd 5 werkdagen
Specificaties
Artikelnummer 401318069
Fabrikantnummer 101715
EAN code 4044489017155
Merk Katimex
Productgroep Trekveersysteem
MateriaalKunststof
Bekijk meer specificaties
Technische details
InzetbereikInstallatiebuis
KwaliteitsklasseGlasvezelversterkt kunststof (GFK)
Stel een vraag over dit product
Log in of maak een account aan om een vraag te stellen.
Best verkocht
loader
Bezig met laden...