ETHERMA verplaatsbaar infraroodpaneel 60x90cm met standaard en afstandsbediening - 580W (60069)

Dit type infraroodpaneel van ETHERMA is perfect geschikt voor het bijverwarmen in je woning. Het verplaatsbare infraroodpaneel kan overal worden neergezet in je woning. Of je nou thuis werkt op je thuiswerkplek, of studeert op je slaapkamer, of tv kijkt in de woonkamer, het infraroodpaneel verplaats je zeer eenvoudig met je mee. Het voordeel is dat je niet je centrale verwarming hoeft in te schakelen en je hele huis hoeft op te warmen. Dit bespaart enorm veel stookkosten doordat je gericht verwarmd op de plek waar je aanwezig bent in je woning. Door de meegeleverde voeten is het infraroodpaneel makkelijk te verplaatsen waardoor het kan functioneren op iedere gewenste plek in je woning. Tevens is het mogelijk om het infraroodpaneel aan de wand te bevestigen. De voeten worden namelijk los meegeleverd voor de staande positie. Het infraroodpaneel is voorzien van regeling met afstandsbediening.

Door middel van de afstandsbediening kan er een weekprogramma worden ingesteld. Tevens is het infraroodpaneel voorzienv an detectie temperatuurdaling. Hoe werkt infraroodverwarming? Het verschil tussen convectiewarmte en infraroodverwarming. Radiatoren of vloerverwarming die aangesloten zijn op een cv-ketel, verwarmen de lucht in de ruimte. Warme lucht stijgt op, koelt vervolgens weer af en daalt weer. Hierdoor ontstaat er luchtcirculatie in de ruimte. Een infraroodpaneel straalt aan alle zijden om zich heen en zorgt ervoor dat alle massa in de ruimte wordt opgewarmd. Meubels, wanden en vloeren nemen deze straling op, krijgen een verhoogde temperatuur en geven het vervolgens weer af aan de ruimte. Binnen 10 minuten is het infraroodpaneel van ETHERMA volledig opgewarmd en geeft dan ook direct de straling af.

Met infraroodpanelen is het mogelijk om je gehele woning, of bepaalde ruimtes, te verwarmen zonder gas. Infraroodpanelen kan je bevestigen aan de wand of aan het plafond. Een infraroodpaneel heeft ongeveer een opwarmtijd nodig van 10 minuten. Het infraroodpaneel gaat infraroodstralingswarmte afgeven zodra het opgewarmd is tot ca. 90 - 120 °C. Deze stralingswarmte zorgt ervoor dat alle objecten in de ruimte worden opgewarmd. Dit betekent ook dat alles "lauw" gaat aanvoelen. Deze objecten geven vervolgens de warmte geleidelijk af aan de ruimte. Zo kan je met infraroodverwarming volledige ruimtes verwarmen en toepassen als hoofdverwarming.

Bekijk hier de datasheet.

259,13
313,55 Incl. BTW
Levertijd 1 werkdag
Specificaties
Artikelnummer 401313406
Fabrikantnummer 60069
EAN code 9120105419024
Merk ETHERMA
Productgroep Infrarood stralingspaneel
Bekijk meer specificaties
Technische details
Soort IR-stralingIR-C
MontagewijzeVrijstaand
MontagerichtingHorizontaal
Opgenomen vermogen (W)580
Voedingsspanning (V)230/230
Frequentie voedingsspanning (Hz)50/50
Max. oppervlaktetemperatuur (°C)95
Beschermingsgraad (IP)IP54
Hoogte (mm)600
Breedte (mm)900
Diepte (mm)22
KleurWit
Met opdrukNee
RAL-nummer9016
Met ruimtethermostaatJa
Met bevestigingsmateriaalJa
Met omlijstingJa
Materiaal omlijstingAluminium
Kleur omlijstingWit
OppervlaktebehandelingGelakt
Met lichtlijstNee
DimbaarNee
Oppervlaktestructuur voorplaatGlad
Stel een vraag over dit product
Log in of maak een account aan om een vraag te stellen.
Productbeoordelingen
  1. 9/10
    Etherma infraroodstraler
    Mooi product. werkt prima
    • Mooi design. goede kwaliteit
    • geen
    Geverifieerde aankoop
  2. 8/10
    etherma infrarood paneel staand CL-IRSP-580-W
    Goede bijverwarming Energiemeter geeft 530Watt aan.
    • licht en verplaatsbaar
    Geverifieerde aankoop
Best verkocht
loader
Bezig met laden...