Eurom Sani 800 badkamer infrarood verwarming 800W met handdoekbeugels, WiFi en app (350371)

Een warme badkamer ontspant en wie wil nou niet ontspannen het leven doorgaan? Met de Eurom Sani 800 infrarood badkamer wit stap je een heerlijk warme badkamer binnen. Via de Eurom app of de instelbare weektimer stel je het infraroodpaneel in. Hierdoor vergeet je de verwarming niet zelf aan of uit te zetten en verspil je veel minder energie. Nog een voordeel van een infrarood paneel is dat ze bijna niet hoeven voor te verwarmen, de warmte is namelijk direct voelbaar op de huid. De Sani 800 infrarood badkamer wit is perfect voor grote badkamers.

Bij een badkamer zullen de meeste mensen denken aan witte muren, een frisse uitstraling en veel licht. Dit infrarood paneel heeft een strakke en moderne uitstraling wat perfect past binnen dit plaatje. Dankzij de beugels aan het infrarood paneel is het mogelijk om je handdoek aan de elektrische verwarming op te hangen. Hierdoor hangt er altijd een warme handdoek voor je klaar.

Met het bijgeleverde ophangsysteem kan je het infrarood paneel eenvoudig installeren aan de muur. In de instructies is een uitgebreide uitleg hoe je het infrarood paneel in de badkamer moet ophangen.

  • Smart App bediening
  • Verdwijnend display
  • Praktische handdoekbeugels
186,25
225,36 Incl. BTW
Levertijd 1 werkdag
Specificaties
Artikelnummer 401318572
Fabrikantnummer 350371
EAN code 8713415350371
Merk Eurom
Productgroep Infrarood stralingspaneel
Bekijk meer specificaties
Technische details
MontagewijzeOverig
MontagerichtingHorizontaal/verticaal
Opgenomen vermogen (W)800
Voedingsspanning (V)220/240
Frequentie voedingsspanning (Hz)50/50
Beschermingsgraad (IP)IP24
Hoogte (mm)550
Breedte (mm)1150
Diepte (mm)50
KleurWit
Met ruimtethermostaatJa
Stel een vraag over dit product
Wanneer ik de verwarming met de timer uit laat schakelen kan ik deze niet meer handmatig bedienen om even kort de verwarming aan te zetten. Hoe kan ik dit oplossen?

Wanneer de timer is ingeschakeld op UIT zal het paneel om die tijd uitgaan. Wil je de verwarming dan nog via het display kunnen bedienen is het aan te raden om de timer niet op UIT te zetten, maar op AAN op een lage temperatuur. De verwarming gaat dan in stand-by en verwarmt niet, maar is nog wel met het display te bedienen.

Kan mijn verwarming de ingestelde temperatuur behouden na het uitzetten?

De verwarming onthoud de ingestelde temperatuur alleen als deze aan staat of in stand-by mode gaat. Wanneer het toestel met de hoofdschakelaar uitgezet wordt zal de verwarming bij het opnieuw aanzetten weer terug gaan naar de standaard waarde.

Ik kan mijn verwarming niet meer met de app bedienen nadat de stekker er uit is geweest. Wat moet ik doen?

Wanneer de stekker uit het stopcontact is geweest kan het gebeuren dat je niet meer de Smart App kunt koppelen. Reset dan de verwarming en koppel de Smart App wanneer het wifi symbool op de verwarming weer snel knippert.

Kan ik het knipperende Wifi symbool op mijn verwarming uitzetten?

Wanneer de Wifi is gekoppeld zal het symbool op het display constant branden. Wil je niet verbinden met de Wifi maar ook geen knipperend symbool? Houdt de UIT knop ingedrukt totdat je een lange piep hoort, dan is de Wifi uitgeschakeld.

Wil je de Wifi weer inschakelen? Houdt dan de UIT knop ingedrukt totdat je een korte piep hoort.

Mijn radiator maakt steeds een zoemend/ tikkend geluid bij het opstarten en opwarmen. Hoe kan dit?

Als u het apparaat aan- of uitzet, hoort u mogelijk een geluid. Dat is het
geluid van het materiaal dat uitzet en weer krimpt tijdens het verwarmen
en afkoelen.

Log in of maak een account aan om een vraag te stellen.
Documenten
  • Handleiding Sani Wi-Fi 400-600-800-1000
    download
  • Technisch Informatieblad SANI 800 WIFI 350371
    download
Best verkocht
loader
Bezig met laden...