• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie

Laadpaal kopen?

Wilt u een laadpaal kopen, maar weet u niet precies welke varianten beschikbaar zijn en welke voor u van toepasing is? Wij weten alles van laadpalen en laadkabels. Wij helpen u graag op weg met de zoektocht naar het juiste oplaadpunt. Een laadpaal kunt u kopen voor diverse elektrische en hybride auto's, let echter goed op het aantal fasen en de stekker!

Laadpaal type 1 Laadpaal type 1 Laadpaal type 2 Laadpaal type 2 Laadpaal Mennekes wandcontactdoos Laadpaal Mennekes wandcontactdoos Laadpaal met pasjessysteem Laadpaal met pasjessysteem Dubbele laadpaal Dubbele laadpaal Laadkabels Laadkabels Oplaadpunten elektrische fiets Oplaadpunten elektrische fiets Laadzuil Laadzuil

Een laadpaal kopen voor uw elektrische auto, welke stekker?

U kunt onder andere voor de volgende elektrische auto’s een laadpaal kopen:

- Mitsubishi Outlander PHEV (Type 1 stekker) 
- Volvo V60 PIH (Type 2 stekker)
- Mercedes Benz C Klasse Plug-In Hybrid/C350e (Type 2 stekker)
- Volkswagen Golf GTE (Type 2 stekker)
- Opel Ampera (Type 1 stekker)
- Nissan Leaf (Type 1 stekker)
- Renault Zoe (Type 2 stekker) en meer!
Wij bieden u diverse varianten van het merk LS24, zoals hieronder weergegeven. Maak allereest een keuze uit een van de onderstaande type laadpalen. 

Laadkabel of laadpaal kopen voor uw elektrische auto!

Elektrische auto’s zijn vandaag de dag veel te zien op de Nederlandse wegen. Om volledig van uw elektrische auto gebruik te kunnen maken is een laadpaal van essentieel belang! Een laadpaal kopen, kunt u dan ook bij Elektramat. Een laadpaal voor de elektrische auto maakt het voor u mogelijk om de elektrische auto op een vaste locatie op te laden. De laadpaal bij u op het werk of aan huis is gemakkelijk en snel besteld! Een laadpaal kunt u online kopen voor een scherpe prijs. Wij hanteren de laagste prijsgarantie, waardoor u altijd voor een eerlijke prijs uw laadpaal aanschaft!

Wanneer een u een laadpaal of meerdere laadpalen wilt kopen dan is het van belang om te kijken welk type laadpaal geschikt is voor uw auto. Wij bieden u laadpalen met kabels, maar ook laadpalen met Mennekes wandcontactdoos, laadpalen met dubbele stekkeraansluiting en verschillende laadkabels. 

Welke laadpaal moet ik kopen?

De laadpaal die voor uw situatie van toepassing is, hangt af van uw elektrische auto. Voor de Mitsubishi Outlander PHEV koopt u bijvoorbeeld een laadpaal met een type 1 stekker die laadt op 1 fase. Heeft u echter een Tesla Model S? Dan heeft u een laadpaal met type 2 stekker nodig, waarmee u 3 fase kunt laden. Afhankelijk van uw elektrische of hybride auto kunt u een geschikte laadpaal kopen. 

Wij helpen u op weg met het selecteren van de juiste laadpalen!

U kunt uw auto ook opladen door middel van een openbare laadpaal, maar een laadpaal voor uw eigen gebruik maakt dat u uw kilometers grotendeels elektrisch kunt rijden! Een laadpaal kopen doet u echter niet zomaar, wij helpen u graag met het selecteren van een juiste en passende laadpaal voor thuis! 

Afhankelijk van uw woonsituatie zijn er ook diverse lengtes van de laadkabel beschikbaar! Laadkabels kunnen geleverd worden tot en met 12 meter. Daarnaast zijn er spiraalkabels. De spiraalkabel is een zeer eenvoudig op te bergen kabel.

Laadt u ook regelmatig uw auto openbaar op en kunt u de gemaakte kosten verrekenen? Dan is een laadpaal met pasjessysteem wellicht een geschikte variant! Deze oplaadpunten zijn voorzien van back-office systeem en laadpassen, waardoor online alles bijgehouden wordt en u eenvoudig uw gemaakte kosten kunt verrekenen.

Oplaadpunten elektrische fiets

Oplaadpunten voor uw elektrische fiets koopt u ook bij Elektramat. De opbouw wandcontactdozen zijn van het merk Busch-Jaeger en hebben een verhoogde aanraakbeveiliging. Het klapdeksel van deze wandcontactdoos is voorzien van symbool ''E-Bike''. Het product is er in een enkelvoudige en 3-voudige variant en gebasseerd op de Ocean line van Busch-Jaeger. 

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren