Busch-Jaeger Busch-Duro 2000 SI

Busch-Jaeger Busch-Duro 2000 SI is populair crèmekleurig schakelmateriaal. Het RAL-nummer van de serie is 1013. De serie heeft geen onderliggende categorieën. Op deze pagina vind je dus alle centraalplaten, bedieningselementen en afdekramen. De basiselementen staan in een aparte categorie, omdat ze op iedere lijn binnen het merk te gebruiken zijn.

Tip: Busch-Jaeger in de kleur wit? Bekijk de Reflex SI serie.

Selecteer één van de crème-kleurige schakelmaterialen.


Kenmerken van Busch-Jaeger Duro 2000 SI

Door de tijdloze uitstraling passen producten uit de gehele serie uitstekend in ieder interieur. Bij deze lijn horen twee verschillende soorten afdekramen: Busch-Duro 2000 SI afdekramen en Busch-Duro 2000 SI Linear afdekramen. Deze afdekramen kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. De lijn bevat standaard inbouw-producten, maar is met opbouwbehuizingen ook geschikt als opbouw schakelmateriaal.
Voorbeeld Busch-Jaeger Duro 2000 SI

Duro 2000 SI uitgelicht: Universele datacommunicatie centraalplaat

Met deze universele datacommunicatie centraalplaat kun je eenvoudig stekkers en bussen van verschillende merken, met een bij het schakelprogramma passend basiselement, afdekken. Geschikt voor toepassingen als RJ45-connectoren, ST- en SC-stekkers en nog veel meer.

Door de schuine stand wordt verlies in overdracht voorkomen en treden mechanische belastingen, zoals hefboomkrachten, niet meer op. Dit datacommunicatiesysteem wordt gekenmerkt door een groot installatiegemak.

Busch Jaeger Duro 2000 SI schakelmateriaal kopen?

Hoe ga je te werk als je bijvoorbeeld een Busch-Jaeger Duro 2000 SI dimmer in de kleur crème wil kopen?

  1. Selecteer het gewenste bedieningselement. In dit geval kiezen we dus een dimmer.
  2. Kies een bijpassend basiselement(sokkel). In de titel of in de productomschrijving staan de toepassingsmogelijkheden beschreven. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op om je vraag te stellen.
  3. De laatste stap is het uitzoeken van een geschikt afdekraam. De afdekramen zijn op ieder product uit de Busch-Duro 2000 SI serie toe te passen. Het komt dus aan op persoonlijke voorkeur. Deze lijn heeft twee verschillende type afdekramen.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 - 51 11 600 en een van onze schakelmateriaal specialisten zal je verder helpen. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected] of een vraag stellen via de online chat.