Gira F100

Het samenstellen van nieuwe schakelmateriaal begint bij het kiezen van de juiste basiselementen. Daarna begint de zoektocht naar de juiste stijl. Wat vind je mooi en welke stijl schakelmateriaal past bij je interieur? Misschien is het Gira F100 schakelmateriaal wel wat voor jou. Door de ruime keuze in het assortiment van Gira F100 kun je al het schakelmateriaal wat je nodig hebt hiermee samenstellen. Voor elk interieur is Gira F100 zuiver wit eigenlijk wel geschikt.

Pagina
Gira F100 montageplaat zuiver wit
Artikelnr: 401177296
Gira F100 montageplaat zuiver wit
Levertijd 1 werkdag
Gira F100 Dimmer knop zuiver wit
Artikelnr: 401176005
Gira F100 Dimmer knop zuiver wit
Levertijd 1 werkdag
Pagina

Wat kan ik van Gira F100 verwachten?

Gira omschrijft het Gira F100 schakelmateriaal zelf als “mooi en intelligent”. In deze serie zijn veel functies te vinden die bijdragen aan wooncomfort. Bij Gira F100 worden een uitgesproken vormgeving en tijdloze elegantie naadloos met elkaar gecombineerd. Waarom is dit zo belangrijk? Schakelmateriaal is al lang niet meer alleen maar functioneel. Het maakt onderdeel uit van je interieur. Het schakelmateriaal wat je kiest moet dus perfect aansluiten bij jouw inrichting.

Gira F100

Het assortiment van Gira F100 is heel ruim, waardoor je genoeg keuze hebt. Op deze manier kun je al het schakelmateriaal vinden wat je nodig hebt. Een aantal van deze onderdelen zijn:

  • Afdekraam
  • Bedieningswip
  • Draaiknop
  • Stopcontact
  • Dimknop

Gira F100 zuiver wit

Het Gira F100 schakelmateriaal is verkrijgbaar in de kleur zuiver wit. Daarmee sluit Gira F100 zuiver wit helemaal aan op datgene wat ze uit willen stralen. Hoewel er tegenwoordig steeds meer andere kleuren schakelmateriaal op de markt komen, blijft wit nog steeds veel gekozen. Gira F100 zuiver wit speelt dus in op het tijdloze aspect van deze serie schakelmateriaal.

Eenvoudig Gira F100 schakelmateriaal bestellen

Heb je gekozen voor de Gira F100 serie? Dit is eenvoudig en snel te bestellen bij Elektramat. Selecteer alle onderdelen die je nodig hebt van Gira F100 zuiver wit. Controleer of je ook alle basiselementen hebt. Plaats je een bestelling van €100,- of meer? Dan wordt deze gratis door ons verzonden.

Producent van Gira F100 schakelmateriaal

De producten van Gira zijn van een hoge kwaliteit. Daarnaast vindt Gira het belangrijk dat de productie milieuvriendelijk is en zo duurzaam mogelijk. De series van Gira, waaronder Gira F100, worden in meer dan 40 landen gebruikt. Deze producent is één van de toonaangevende aanbieders van intelligente systeemoplossingen.

Heb je vragen over de producten van Gira F100? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wil je graag een mail sturen, dan kan dat naar [email protected]. Liever telefonisch contact? Bel ons dan op het volgende nummer 088 - 51 11 600. En als je op de chat ballon rechts onderin je scherm klikt, start je direct een chatgesprek.