Gira systeem 55 zuiver wit mat

Hier vind je de Gira standaard 55 wit mat bedieningselementen. De bedieningselementen in deze categorie hebben een matte RAL 9010 kleur. Alle Gira systeem 55 basiselementen zijn onderling uitwisselbaar en kunnen makkelijk gecombineerd worden. Daarnaast zijn de basiselementen en afdekkingen uit de systeem 55 serie toe te passen met de afdekramen van E2, Event, Esprit en ClassiX.

Populaire kennisbank artikelen

Waterdichte Gira systeem 55

De Gira standaard 55 wit mat is een schakelprogramma dat je normaal gebruikt in droge ruimten, conform IP20. Echter kunnen de functies schakelaar, drukcontact en wandcontactdoos nu ook waterdicht IP44 worden toegepast. Dit kan met behulp van speciale afdichtsets. Enkele van deze producten zijn ook als complete set verkrijgbaar. 

Materiaal Gira systeem 55 zuiver wit mat

Alle Gira systeem 55 bestaat uit hoge materiaalkwaliteit. daardoor zijn ze bestand tegen slijtage en uv-bestendig. Tevens bestaat het schakelmateriaal uit breukvast en slagvast thermoplast.

Gira schakelmateriaal kopen?

Dat doe je bij Elektramat voor de volgende voordelen:

  • Altijd scherp geprijsd
  • Verzending binnen 24 uur
  • Advies van een expert

Heb je nog vragen betreft Gira schakelmateriaal? Neem dan gratis contact met ons op via nummer 088 - 51 11 600 of stuur een mail naar [email protected],