JUNG AS 500 creme

De Jung AS500 crème serie is een exclusief ogend schakelmateriaal. Het schakelprogramma Jung AS500 crème reikt van complexe KNX systemen tot funkmanagement. Onderdelen uit deze serie zijn met elkaar te combineren.

Pagina
Pagina

Kenmerken van de Jung lijn in de crème kleur

De AS500 is de hedendaagse standaard van Jung schakelmateriaal. Afdekramen en afdekkingen worden harmonisch samengebracht en zorgen voor eenduidige eenheid. Door een zeer uitgebreid schakelprogramma kan de Jung AS500 overal worden toegepast. Naast de Jung AS500 crème (RAL 1013) zijn er nog meerdere kleuren beschikbaar. Deze kan je vinden op de Jung AS500 overzichtspagina.

Uitgelicht: Antibacterieel schakelmateriaal

Jung is er als eerste fabrikant in geslaagd om schakelmateriaal te ontwikkelen dat de overdracht van ziekteverwekkers doeltreffend tegengaat. Het schakelmateriaal is gemaakt van antibacterieel Duroplast, waarin zilverionen zijn verwerkt. Door de samenstelling van die twee materialen blijft het schakelmateriaal klinisch schoon. De antibacteriële samenstelling van het materiaal stopt de reproductie en mutatie van bacteriën. Dit antibacterieel schakelmateriaal in de kleur crème is dus uitermate geschikt voor ruimtes waar hoge eisen aan hygiëne zijn. Denk hierbij aan ziekenhuizen, tandarsten, kinderdagverblijven en seniorenwoningen.

Jung AS500 antibacterieel

Hardlopers: AS500 crème

Hieronder vindt u de meest verkochte producten uit deze schakelmateriaal range.

  1. 2850012297 - JUNG stopcontact met randaarde 1 voudig crème (A1520N)
  2. 2700320141 - JUNG afdekraam 1 voudig crème (AS581)
  3. 2700320002 - JUNG bedieningswip wisselschakelaar crème (AS591)


Elektramat consumententip: JUNG opbouwbak met afdekraam 1 voudig (AS581AW)Met deze opbouwbak kan inbouwmateriaal als opbouwmateriaal gebruikt worden. De opbouwbak is voorzien van geïntegreerde vlamwerende bodemplaat en afdekraam voor basiselementen met afdekkingen uit de AS range.

Heb je nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan eens bij het complete assortiment Jung schakelmateriaal.

Heeft u nog vragen over het  schakelmateriaal van Jung? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 053 - 711 36 74 en een van onze schakelmateriaal specialisten helpt u verder. U kunt ook een mail sturen naar [email protected]