Niko afdekplaat

Een mooi interieur met stijlvol schakelmateriaal verdient ook een goede afwerking. Bij Elektramat heb je dan ook de keuze uit alle afdekramen die Niko produceert. Zo vind je altijd wat je zoekt voor een scherpe prijs.

Filteren
Sorteer op
24

Niko afdekramen voor een mooie afwerking

Met het schakelmateriaal van Niko kun je kiezen voor een stijl die past bij jouw interieur. In combinatie met de Niko afdekramen maak je dit helemaal af. De afdekramen zijn te gebruiken met het schakelmateriaal uit alle series van Niko. Je kunt dezelfde kleuren met elkaar combineren of juist verschillende kleuren. De Niko afdekplaten zijn ook gemakkelijk te vervangen. Ben je een kleur zat? Dan zet je er gewoon een andere kleur op.

De afdekramen van Niko voldoen aan de gloeidraadproef van 650°C. Dit maakt dat ze zelfdovend zijn. Het materiaal waarvan ze vervaardigd zijn is halogeenvrij. Bij een meervoudig raam is de centerafstand 71 millimeter.

Niko afdekplaat kleuren voor iedereen

Door de ruime keuze aan kleuren zit er voor iedereen wel een geschikte afdekplaat bij. Je kunt kiezen uit de volgende kleuren:

  • Niko afdekplaat antraciet
  • Niko afdekplaat brons
  • Niko afdekplaat crème
  • Niko afdekplaat grijs
  • Niko afdekplaat wit
  • Niko afdekplaat zwart

Niko afdekramen met verschillend aantal eenheden

Naast het kiezen van een stijl en kleur, moet je ook een keuze maken voor het aantal eenheden wat het Niko afdekraam moet hebben. Uiteraard is er een enkelvoudig afdekraam, maar dit loopt op tot zelfs vijf eenheden. De afdekramen zijn zowel horizontaal als verticaal te monteren. De enige Niko afdekplaten waarbij dit niet kan, zijn die met transparante tekstvelden.

Niko 4 voudige afdekplaat verticaal

Dit afdekraam is alleen verticaal te monteren. Deze heeft boven de eenheden namelijk transparante tekstvelden zitten. Als je hem horizontaal zou monteren dan kun je de teksten niet meer goed lezen. In de onderstaande tabel staan een aantal specificaties van dit product.

Aantal eenheden Vier
Beschermingsgraad IP41
Breedte 85 millimeter
Hoogte 298 millimeter
Materiaal Kunststof

Wil je graag meer informatie ontvangen over Niko afdekramen of ander schakelmaterialen? Onze medewerkers willen je deze informatie graag verstrekken. Je kunt ze telefonisch bereiken op 088 - 51 11 600 of via de mail op [email protected]. Daarnaast kun je ook met ze chatten via de chat ballon rechts onderin jouw scherm.

loader
Bezig met laden...