Niko Home Control

Wil je graag meer gemak bij het bedienen van apparaten in huis? Dan is Niko Home Control wat voor jou. Bij Elektramat vind je een uitgebreide collectie aan producten voor dit systeem. Door de snelle levering kun je snel met dit systeem aan de slag. Kijk hieronder voor alle producten en begin vandaag nog met combineren!

Filteren
Sorteer op
24

Het intelligente Niko Home Control systeem

Niko Home Control maakt je leven comfortabeler en je huis efficiënter. Dit systeem is namelijk heel intelligent. Je kunt alle apparaten vanaf slechts één scherm bedienen. Maar dat is nog niet alles. Er zijn ook apparaten die automatisch reageren op bepaalde omstandig. Zo kan een zonwering uitschuiven als de zon te fel wordt of een ventilatiesysteem wat zelf aangaat. Het voordeel is dat je het systeem op elk moment kunt uitbreiden met de verschillende producten. Zo haal jij precies in huis wat jij op dat moment nodig hebt.

De volgende punten kenmerken het Home Control systeem van Niko:

  • Veiligheid
  • Energie besparen
  • Extra Comfort
  • Design en sfeer (kies een schakelaar die bij jouw interieur past uit de verschillende collecties van Niko: Pure, Original, en Intense)
  • Gebruiksgemak
  • Partner van kwaliteitsmerken
  • Alles gemakkelijk uit te bouwen en draadloos te bedienen via ontvangers en zenders

Creëer veiligheid met Niko Home Control

Met de producten van Niko Home Control kun je jouw huis een stuk veiliger maken. Je kan met dit systeem laten lijken of je thuis bent terwijl je op vakantie bent. Dit wordt mogelijk gemaakt door de aanwezigheidssimulatie. De verlichting en rolluiken worden in de ochtend en de avond automatisch bediend. Ook kun je de verlichting met één druk op de knop inschakelen, zowel als je weg bent of als je thuis bent. Niko Home Control heeft een paniektoets die je thuis kunt gebruiken. Als je weg bent kun je dit regelen via jouw smartphone.

Daarnaast kun je de Niko Home Control videobuitenpost aanschaffen. Via de acces control app op jouw smartphone kun je videochatten met degene die heeft aangebeld. Hiermee kun je zelfs mensen je huis binnen laten als je dit wil. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken dat je te laat komt voor de visite!

Videobuitenpost 550-22001

Elektramat heeft een videobuitenpost in het assortiment zitten met één verlichte aanraaktoets. Deze verlichting zorgt voor een goede zichtbaarheid in het donker. Het apparaat beschikt over een 130° camera en naamplaatje van plexiglas. De videobuitenpost kan gebruikt worden in combinatie met een touchscreen van Niko en/of een smartphone. Het wordt wel altijd aangeraden om ook een touchscreen te installeren. Deze is nog altijd betrouwbaarder dan een mobiel toestel.

 

Energie besparen met Niko Home Control

Met dit intelligente systeem kun je energie besparen en je verbruik monitoren. Als je in de ochtend haast hebt, of als je op vakantie gaat, kun je met de alles-uitknop alle verlichting uitschakelen. Ook alle stopcontacten worden uitgeschakeld en de verwarming wordt hiermee lager gezet. Maar in het geval dat je af en toe vergeet de verlichting uit te schakelen, kun je kiezen voor bewegingsmelders. Deze detecteert beweging en schakelt vervolgens het licht in. Als er enige tijd geen beweging meer is, wordt de verlichting weer uitgeschakeld.

Op het gebied van verwarming kun je ook besparen. Zo kun je instellen welke ruimte je wanneer op welke temperatuur wilt verwarmen. Je verwarmt dan dus alleen de ruimtes waar het daadwerkelijk nodig is. Je kunt het energieverbruik ook monitoren. Hiervoor heb je de Niko Home Control app nodig. Je checkt hiermee niet alleen het verbruik van apparaten als ze aan staan, maar ook als ze in sluimerstand staan.

Het gemak van bediening op één scherm

Energiebesparing is natuurlijk een belangrijk voordeel van dit systeem. Maar hoe fijn is het dat je met Niko Home Control alles kunt bedienen op slechts één scherm?! Je kunt je apparaten in- en uitschakelen vanuit je stoel, waar dan ook. Vooraf kun je bepaalde sferen instellen die bepaalde instellingen van bijvoorbeeld verlichting en muziek bevatten. Zo creëer je met één druk op de knop de door jouw gewenste sfeer.

Software voor Niko Home Control

Niko heeft een nieuwe software uitgebracht. Deze wordt aangeduid als Niko Home Control 2. Ze hebben de software nog gebruiksvriendelijker en duidelijker gemaakt. Installateur en eindgebruiker gebruiken nu dezelfde tool. Als je de nieuwe software download krijg je er ook de nieuwe touchscreen software bij.

Heb je nog vragen over de producten van het Niko Home Control systeem? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag. Je kunt ons telefonisch bereiken op 088 - 51 11 600 of per mail op [email protected]

loader
Bezig met laden...