• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie

Attema groepenkast

U heeft zojuist gekozen voor de Attema groepenkast. U kunt bij Elektramat zeer eenvoudig uw eigen Attema groepenkast samenstellen. Om de stappen vanaf deze pagina te doorlopen, dient u hieronder u de gewenste fasen te kiezen. De keuze bestaat uit een 1 fase groepenkast of een 3 fase groepenkast van Attema. Wanneer u de fasen geselecteerd heeft, kunt u bijna uw groepenkast samenstellen, u hoeft alleen nog de afmetingen van de groepenkast te kiezen. Uiteindelijk kunt u uw groepenkast met Attema componenten helemaal zelf samenstellen!

 

Attema groepenkast

Kies het gewenste aantal fasen

Attema 1 fase
Attema 3 fase

 

Heeft u een basis groepenkast van Attema nodig? Klik hieronder voor de basis groepenkasten.

Attema groepenkast, een groepenkast met diverse voordelen

Uw eigen Attema groepenkast naar wens samenstellen kan online bij Elektramat.nl! U kunt zelf het aantal fasen, 1 fase of 3 fase selecteren en de afmetingen de Attema groepenkast. Uw groepenkast van Attema is een veilige en verantwoorde aankoop.

Als u een groepenkast van het merk Attema besteld, krijgt een groepenkast geleverd die compleet voorbedraad en afgemonteerd is, laag in prijs en hoog in kwaliteit is en eveneens voorzien is van het KEMA-KEUR.

Het merk Attema geeft u de garantie van goed geprijsde groepenkast waarmee u bent voorzien van alle voordelen, van een lage prijs tot en met het KEMA-KEUR! Alle groepenkasten worden standaard geleverd zonder onderinvoer! Klik hier om de onderinvoer te bestellen.

Naast het zelf samen stellen van uw Attema groepenkast, hebben wij ook basis Attema groepenkasten. Deze groepenkasten zijn al voorzien van een hoofdschakelaar, aardlekschakelaars en installatieautomaten!  

Nieuw bij Elektramat?

Maak eenvoudig uw eigen account aan!

Registreren

  Inloggen 

Winkelwagen

Registreren

Inloggen

Elektramat.nl

Wethouder Beversstr. 189
7543BK  Enschede
Nederland

Openingstijden:
ma - do 07:00 - 21:00 uur
vr 07:00 - 17:00 uur
za 08:30 - 12:30 uur

Telefoon: 053 711 36 74
Fax: 084 737 26 73
Whatsapp: 06 32 27 14 27
info@elektramat.nl

Webshop Keurmerk