• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie

Holec groepenkast van voorheen is de Eaton groepenkast van nu

U heeft zojuist gekozen voor de Eaton groepenkast. Vervolgens is het van belang dat u hieronder de keuze maakt uit een Eaton groepenkast 1 fase of een Eaton groepenkast 3 fase. U heeft de keuze uit 1 fase, 3 fase, maar ook uit 1/3 fase. Zodra u deze keuze heeft gemaakt en op de juiste button heeft geklikt, komt u bij de laatste stap voordat u bij de generator bent. De laatste stap is het kiezen van de gewenste afmeting van de Holec groepenkast.

 

Eaton Holec groepenkast

Kies het gewenste aantal fasen

Eaton Holec 1 fase
Eaton Holec 3 fase
Eaton Holec 1/3 fase

 

Heeft u een basis groepenkast van Eaton nodig? Klik hieronder voor de basis groepenkasten.


Een Holec groepenkast van het merk Eaton

Een Holec groepenkast is van een van de bekendste merken Eaton. De groepenkasten zijn van het merk Holec. De Eaton-Holec groepenkasten zijn een bekende en kwaliteitsvolle lijn Eaton groepenkasten. De Eaton-Holec groepenkast is een goede investering te noemen. De redenen hiervoor zijn het innovatieve en duurzame karakter en tevens de betrouwbaarheid van de Eaton groepenkast.

Bij Elektramat kunt u uw Holec groepenkast online samenstellen en eveneens online bestellen. Wij leveren uw bestelde groepenkast binnen 24 uur op de plaats van bestemming! Alle groepenkasten worden standaard geleverd zonder onderinvoer! Klik hier om de onderinvoer te bestellen. 


Eenvoudig uit te breiden Eaton groepenkast

De Eaton groepenkast heeft een moderne uitstraling en biedt daarnaast een zeer groot installatiegemak! Door dat de Eaton-Holec groepenkast flexibel is in gebruik, kunt u uw groepenkast snel en eenvoudig installeren en tevens uitbreiden met gewenste componenten, indien u nog modules in uw groepenkast vrij heeft.

Nieuw bij Elektramat?

Maak eenvoudig uw eigen account aan!

Registreren

  Inloggen 

Winkelwagen

Registreren

Inloggen

Elektramat.nl

Wethouder Beversstr. 189
7543BK  Enschede
Nederland

Openingstijden:
ma - do 07:00 - 21:00 uur
vr 07:00 - 17:00 uur
za 08:30 - 12:30 uur

Telefoon: 053 711 36 74
Fax: 084 737 26 73
Whatsapp: 06 32 27 14 27
info@elektramat.nl

Webshop Keurmerk