• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie

EMAT groepenkast

U bevindt zich op dit moment op de pagina van de EMAT groepenkast. U kunt heel eenvoudig uw groepenkast samenstellen door allereerst op de buttons te klikken met het gewenste aantal fasen en door vervolgens de keuze te maken uit de beschikbare groepenkast afmetingen. U heeft de keuze uit 1 fase, 3 fase of 1/3 fase. Op het moment dat u deze keuze heeft gemaakt en op de juiste button heeft geklikt, komt u bij de volgende stap. Voor nu is het van belang dat u de juiste fasen kiest.

 

EMAT groepenkast

Kies het gewenste aantal fasen

EMAT 1 fase
EMAT 3 fase
EMAT 1/3 fase

 

Heeft u een basis groepenkast van EMAT nodig? Klik hieronder voor de basis groepenkasten.

Een EMAT groepenkast is een groepenkast van het merk EMAT. Dit merk is al vele jaren succesvol actief op de Nederlandse markt. De groepenkast van EMAT is dan ook een bekende en betrouwbare groepenkast met kwaliteitsvolle groepenkast componenten van EMAT. Klik hier voor meer informatie over het merk EMAT.

Gecertificeerde EMAT groepenkast

De EMAT groepenkast is een gecertificeerd groepenkast en voorzien van de volgende keurmerken: KEMA-KEUR, CE-Markering, RoHS-Certificering en/of de NEN Normen 1010 / 3140. De groepenkast van EMAT voldoet daardoor volledig aan de gestelde normen! Het grote voordeel van de EMAT groepenkast is de hoogwaardige kwaliteit en de eenvoudige installatiemogelijk die de groepenkast u biedt. 

Een eigen groepenkast samenstellen

U kunt uw EMAT groepenkast online samenstellen en natuurlijk bestellen. Wij monteren de groepenkast helemaal af en u krijgt uw groepenkast van EMAT eveneens compleet voorbedraad geleverd. Alle groepenkasten worden standaard geleverd zonder onderinvoer! Klik hier om de onderinvoer te bestellen

Op zoek naar een complete kast? Wij bieden u naast de mogelijkheid om zelf uw groepenkast samen te stellen eveneens de keuze uit diverse basis EMAT groepenkasten! De EMAT groepenkast 1-fase, 3-fase of 1/3-fase zijn al voor u samengesteld en opgenomen in het assortiment van Elektramat.

Nieuw bij Elektramat?

Maak eenvoudig uw eigen account aan!

Registreren

  Inloggen 

Winkelwagen

Registreren

Inloggen

Elektramat.nl

Wethouder Beversstr. 189
7543BK  Enschede
Nederland

Openingstijden:
ma - do 07:00 - 21:00 uur
vr 07:00 - 17:00 uur
za 08:30 - 12:30 uur

Telefoon: 053 711 36 74
Fax: 084 737 26 73
Whatsapp: 06 32 27 14 27
info@elektramat.nl

Webshop Keurmerk