Message here Uitloggen
Menu

Busch-Jaeger All-weather 44

Het gehele assortiment All-weather 44 schakelmateriaal vind je bij Elektramat. De producten zijn onderverdeeld op basis van kleur, zodat je eenvoudig verschillende elementen bij elkaar kunt zoeken. Alle afdekramen staan in een aparte categorie omdat ze toepasbaar zijn op alle kleuren. Combineren met kleuren is mogelijk.

Kies een kleur of bekijk alle geschikte afdekramen.

De voordelen van Elektramat

  • delivery-truck
    Binnen 24 uur Thuis of op de bouwplaats
  • box
    Gratis bezorging Vanaf €100,-
  • prijsgarantie
    Laagste prijsgarantie Altijd de goedkoopste

Kenmerken Busch-Jaeger All-weather 44

Busch-Jaeger All-weather 44 is waterdicht schakelmateriaal dat tegen een stootje kan. De cijfers 44 zijn namelijk afgeleid van de International Protection Rating, ook wel IP-codering genoemd. De productlijn bevat 5 verschillende kleuren schakelmateriaal met een strak design dat in een groot aantal situaties toe te passen is.

all-weather-busch-jaeger-voorbeelden

De IP-classificatie van elektrotechnische materialen geeft aan in welke mate de producten bestendig zijn tegen externe invloeden zoals vocht, stof of schokken. In dit geval heeft de eerste "4" betrekking op de bescherming tegen spitse voorwerpen. De tweede "4" geeft aan dat dit product plensdicht is en dus toe te passen is in vochtige ruimtes.

Let op: Verschillende designs schakelmateriaal hebben kleuren die op het oog erg veel op elkaar kunnen lijken. Kijk daarom altijd goed naar het bijbehorende RAL nummer. Hieronder zie je een overzicht van alle Busch-Jaeger All-weather 44 kleuren.

Beschikbaar in de volgende kleuren:all-weather-kleuren


Vragen of behoefte aan professioneel advies? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We kunnen je, ook op afstand, adviseren over de mogelijkheden van dit schakelmateriaal. Bel naar 088 - 51 11 600, stuur een e-mail naar [email protected] of stel je vraag in de chat voor een direct antwoord.