Gira systeem 55 zwart mat

Het schakelaar programma van Gira systeem 55 wordt geproduceerd met functionele materialen en combineert intelligente techniek met minimalistisch design. Deze lijn is nu uitgebreid met Gira systeem 55 mat zwart. Met het produceren van mat zwart schakelmateriaal speelt Gira in op de wens van vele opdrachtgevers en architecten. Gira mat zwart komt goed tot zijn recht op zowel witte als donkere muren en past goed bij privé en zakelijk luxueuze interieurs.

Binnen het assortiment van elektramat vind je een uitgebreid assortiment aan mat zwart schakelmateriaal. Ga je mat zwart schakelmateriaal kopen en wil je dit zelf aan gaan sluiten, maar weet je niet precies hoe dit moet? Bekijk ons kennisbank artikelen over hoe je een stopcontact of een schakelaar aansluit.

Populaire kennisbank artikelen

Gira mat zwart

Sinds 1998 is de Gira systeem 55 met zijn strakke vormen en minimale design razend populair bij vele architecten en opdrachtgevers. Tot op heden was het schakelmateriaal van Gira verkrijgbaar in de kleuren zuiver wit glanzend, zuiver wit mat, aluminium en antraciet, gemaakt van de materialen edelstaal en thermoplast. Nu heeft Gira deze lijn uitgebreid met een kleur waar steeds meer vraag naar is; Gira mat zwart. Je ziet het steeds vaker verschijnen in moderne huishoudens en zakelijke ruimtes. En het is wel duidelijk waarom. Zwart mat schakelmateriaal is stijlvol, stoer en tijdloos. Het zorgt daarnaast voor wat pit in je interieur en het is eenvoudig te combineren met andere materialen en kleuren.

Gira systeem 55 mat zwart is, net als al het andere schakelmateriaal van Gira, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Het materiaal is bestand tegen slijtage, bestaat uit breukvast en slagvast thermoplast met hoge UV-bestendigheid en het oppervlak is zeer eenvoudig te reinigen. Met het aanschaffen van mat zwart schakelmateriaal van Gira ben je verzekerd van een hoge kwaliteit schakelmateriaal.

Gira mat zwarte schakelaar

Gira systeem 55 intelligent schakelaar programma

Het modulaire Gira system 55 biedt het schakelaar programma meer dan 300 verschillende functies voor meer veiligheid, comfort en een efficiënte werking.

Gira mat zwart overtuigt dan ook niet alleen met de nieuwe kleur maar ook met de innovatieve techniek. Je vindt in het assortiment van Gira mat zwart niet alleen mat zwarte stopcontacten en afdekramen. Het assortiment van Gira systeem 55 zwart mat bevat ook jaloezieschakelaars, data- en communicatie-aansluittechniek, etc.

Vlakke montage

De nieuwe lijn Gira E2 zwart mat heeft niet alleen de standaard montage van stopcontacten en schakelaars. Je hebt nu ook de mogelijkheid om te kiezen voor vlakke montage. Zo kun je schakelmateriaal zoals schakelaars, dimmers en afdekplaten monteren die slecht 3,4 mm van de wand uitsteken.

Gira vlakke montage

Gira mat zwart schakelmateriaal kopen?

Wil jij je huidige schakelmateriaal vervangen door Gira mat zwart schakelmateriaal? Bij Elektramat betaal je altijd een scherpe prijs. Bestel je het voor 21:00 uur? Dan heb je het de volgende werkdag al in huis.

Let wel op bij het aanschaffen van nieuw schakelmateriaal. Alle verschillende series van Gira (E2, E3, standaard 55, etc.) zijn onderling allemaal compatibel met elkaar. Maar heb jij een basiselement van een ander merk zoals Busch-Jaeger of EMAT dan moet je ook het basiselement vervangen voor een basiselement van het merk Gira. De kans bestaat namelijk dat de schakelaar niet naar behoren werkt of zelfs helemaal niet presteert. De basismaterialen van Gira vind je hier.

Spatwaterdicht

Helaas zit er in de lijn Gira systeem 55 mat zwart (nog) geen spatwaterdicht schakelmateriaal het is dan ook niet aan te raden om het mat zwarte schakelmateriaal in vochtige ruimtes of buiten te monteren. Is dat wel jouw bedoeling neem dan kijkje in ons assortiment Gira spatwaterdicht.

Gira designconfigurator

Weet je niet helemaal zeker of de kleur mat zwart ook echt mooi past bij het interieur van jouw huis? Daar heeft Gira een oplossing voor de “Gira designconfigurator”. Met deze configurator kun je zeer eenvoudig een realistische indruk krijgen van jouw ideale combinatie. Hier kun je verschillende varianten en verschillende kleuren combineren, bijvoorbeeld een witte schakelaar met een mat zwart afdekraam. Wanneer je een mooie combinatie hebt gemaakt kun je met de camera van je smartphone of tablet de “Live View” gebruiken.

De design configurator is te downloaden voor IOS en Android, en ook te bereiken via een desktop, dan is alleen de live view modus niet beschikbaar. De app biedt vele mogelijkheden, zo kun je elke combinatie die je maakt opslaan om deze vervolgens weer snel tevoorschijn te halen. Wanneer je de live modus opent kun je zien hoe jouw combinatie past in het interieur van je in huis. Je ziet direct het effect van de kleur en het oppervlak. Vervolgens maakt hij een screenshot en slaat hij deze op in een PDF-document inclusief een beschrijving. Deze kun je vervolgens per mail versturen.

Gira designconfigurator

Heb je nog vragen over Gira systeem 55 mat zwart schakelmateriaal? Neem dan telefonisch contact met ons op via 053 711 36 74 of stuur een mail naar [email protected].